Петък, 7 май - Влиянието на Венера остава силно, затова е

...
Петък, 7 май - Влиянието на Венера остава силно, затова е
Коментари Харесай

Петък, 7 май - Влиянието на Венера е силно - избягвайте спорове

Петък, 7 май - Влиянието на Венера остава мощно, по тази причина е целесъобразно да избягвате воденето на тежки разногласия.

Взаимодействието сред Венера и Плутон е удобно, както за възкръсване на остарели сантиментални връзки, по този начин и за нови влюбвания. Плутон влия върху чувството за неудържим сексапил, от което не може да избягате. Бъдете учтиви и деликатни. Разположението на планетите благоприятства хармонията – не я нарушавайте с кавги и изкуствено основаване на проблеми.

За Овните през днешния ден е удобен ден да се огледат към себе си и да изпитат възприятие на признателност за това, което имат - семейство, дом, работа, другари. Вечерта е положително време да провеждат събиране с другари или специфична вечеря в стеснен фамилен кръг.

Телците през днешния ден ще изгарят от предпочитание да ръководят в случай че не целия град, то най-малко квартала си. Но дано не се вживяват прекомерно в ролята си на шефове. Няма огромна възможност някой да се прехласне по хубавичко им ръка. По-вероятно е да си основат доста врагове. Препоръчително е да се придържат към положителните маниери.

Близнаците през днешния ден ще се занимават не толкоз с бизнес, колкото с решение на въпроси, свързани с духовното им израстване - религиозни ритуали, щедрост, безкористна грижа за другите. Ще почувстват нуждата да отидат на поклонение, да се усамотят в търсене на нравствен мир и успокоение.

Представителите на зодия Раци , които заемат началнически постове, през днешния ден ще бъдат властнически в дейностите си, само че това ще бъде неотложно. Дори и тези от тях, които са снизходителни и меки по природа, през днешния ден ще употребяват не моркова, а тоягата за тези, които заплашително се готвят да пресекат ограничаващите линии. През целия ден обаче Раците ще усещат, че връстниците им нямат доверие и са изключително подозрителни към тях.

За Лъвовете през днешния ден не е изключително ярък ден. Ще са подложени на душевен стрес. Незначителни разногласия ще им се сторят като планини от проблеми. Ако се опитат умерено да ги разрешат, ще съумеят доста по-лесно да излязат от неприятната за тях обстановка. Препоръчително е да не помнят всевъзможни страсти и да търсят прагматични решения.

При Девите през днешния ден гневът им ще провокира протести. Ще изригнат по-страшни от вулкан. Следобеда е удобно време да изготвят проекти за огромен бизнес план. Ще завоюват поддръжка от сътрудниците. Вечерта е добре да медитират, с цел да поуспокоят нервите си.

За Везните през днешния ден е удобно време да овладеят техническите аспекти в работата си. Ще са изпълнени с възторг и жизнен дух. Предчувствията им през днешния ден е доста евентуално да се окажат правилни, като това ще им помогне на пазара на акции. Добре е да запазят самообладание.

Скорпионите през днешния ден ще са в креативен напредък – ще са извънредно изобретателни и новаторски. През втората половина на деня сантиментални и другарски връзки ще доведат до промени в живота им.

Стрелците през днешния ден ще похарчат доста средства за основаване на улеснения на своите близки. Ще си научат урока какъв брой е значимо постоянно да икономисват. И Козирозите ще изпаднат в сходна обстановка - ще се опитат да провеждат фамилно събиране и почерпка, което ще ги вкара в огромни разноски, само че ще би трябвало да го създадат в името на сплотяването на околните им хора.

Водолеите през днешния ден ще осъзнаят, че колкото и да са се старали да запазят положителния звук при решаването на комплицирани проблеми, това не е довело до никакъв резултат. Добре е да назовават нещата с същинските им имена. Ще бъдат доста чувствителни и най-малкият проблем ще ги нервира, само че до края на деня ще видят резултатите от напъните си.

Представителите на зодия Риби ще осъзнаят, че финансовото обмисляне е значимо. За тях този петък е добър ден да преразгледат финансовите си планове. До обяд могат да видят нови благоприятни условия в разширение на бизнеса. Ще имат триумф при решаването на всевъзможни проблеми.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР